teisipäev, 3. jaanuar 2017

Oxy-Powderi korduma kippuvad küsimused. KKK

OXY-POWDER SOOLEPUHASTUS - KKK


Miks ma pean oma sooli puhastama?

Soolepuhastus aitab seedetraktil vabaneda toksiinidest ja jääkainete kogumikest ning võimaldab regulaarsemaid sooletühjendusi. Vajadus soolepuhastuse järele suureneb kui isik toitub ebakorrapäraselt, on väheliikuva eluviisiga, tarvitab vähe vett ja ensüümirikkaid toite, ehkki igaüks saab vahetevahel tehtud soolepuhastusest kasu. Valge suhkru, valge jahu ja säilitusaineterikaste  toitude tarbimine teevad tõhusa seedimise saavutamise üha raskemaks ning need halvad harjumused ei soodusta toksiinide tervislikku eemaldamist. „Oxy-Powder®“ mitte ainult ei aita toksiine eemaldada, vaid soodustab ka soolte tervenemist. Optimaalse tervise saavutamiseks peaks täielikke soolepuhastusi läbi viima 2 - 3 korda aastas, kuid tuleb meeles pidada, et need tuleks läbi viia vaid kuuridena. Tuleks vältida teisi soolepuhastusmeetodeid, mis võivad sooleseinu kahjustada, nagu nt soolepuhastust karedate taimede, sünteetiliste kemikaalide või mistahes liiki sideainega. Sellel ja veel paljudel teistel põhjustel peetakse „Oxy-Powder®“-it kõige ohutumaks, kõige loomulikumaks (looduslikumaks) soolepuhastusviisiks, mis ei ole sõltuvusttekitav ning mõjutab teie seedesüsteemi parimal moel.

Kas „Oxy-Powder® mõjutab toitainete imendumist?

„Oxy-Powder®“ lõhustab sooletraktis olevad tahked jääkained vedelikuks või gaasiks ning sel viisil puhastab toitainete imendumise kanaleid. Puhtast sooletraktist imenduvad organismi paremini nii toitained, vitamiinid kui vesi ning seedimatud jääkained läbivad kulgla kergesti ja vaevusteta.

 Kas „Oxy-Powder® mõjutab probiootikume?

„Oxy-Powder®“ vabastab seedetrakti järk-järgult hapnikku ning aitab sellega kasulikel bakteritel  paljuneda. Enamik häid baktereid e. probiootikume on aeroobsed, s.t. nad elavad hapniku   juuresolekul. Vastandina, enamik kahjulike bakterite liine (tüvesid) on anaeroobsed ning ei jää hapnikurikkas keskkonnas ellu. Seega aitab „Oxy-Powder®“-i tekitatud hapnik hävitada anaeroobseid baktereid.

Kuidas ma tean, kas „Oxy-Powder®“ on mulle mõjunud?

Igaühe tulemused erinevad sõltuvalt toidust, liikumisharjumustest ja vanusest, kuid ka füüsilise ja emotsionaalse stressi tasemetest. Tavaliselt hakkab sooletühjenduste sagedus vähenema kui  seedetrakt vabastab end toksilisest materjalist. Oksüdatsiooni tõttu võivad väljaheited jätkuvalt olla vedelad või pooltahked.
Selles staadiumis on soolde vabanev hapnik läbi sooleseintes olevate kapillaaride organismile kättesaadav, aidates verd, organeid ja lümfisüsteemi puhastada. Siiski, et kindlustada oma sisemuse jäämist nii puhtaks kui võimalik, peaksite sööma ainult elusaid, tooreid puu-ja juurvilju ning täielikult loobuma kõikide toksiinide sissevõtmisest.
Kuna enamike inimeste toitumisharjumused pole kiita, soovitame jätkata nö sooltepuhastuse hooldusprogrammiga, hoidmaks tervet soolesüsteemi puhtana. Juhinduge oma sisikonna aktiivsusest ja tegevusest. Saate soolestiku puhtust hinnata väljaheite värvi, konsistentsi ja sooletühjenduste sageduse järgi. Kui sooltetrakt saab puhtamaks, peaks väljaheite värv olema palju heledam ja ainevahetuse aeg (ajavahemik söömisest sooletühjenduseni) peaks olema lühem. Sooletühjendused peaksid olema sagedamad, pehmemad ning ladusamad. Mõned inimesed tunnevad soolepuhastuse algstaadiumis halba lõhna. See väheneb aja jooksul. Normaalne ja tervislik sooletühjendus on regulaarne ning väljaheide on hele, suhteliselt sile ning libe.

Kas ma kaotan „Oxy-Powder®“-it kasutades kaalu?

„Oxy-Powder®“-i kasutamise eesmärgiks ei ole kaalu kaotamine. Kui mõningad inimesed on „Oxy-Powder®“-i soolepuhastuskuuri ajal kaalu kaotanud, siis ei tulenenud see keharasva või lihaste kaotusest vaid fekaalsete setete väljutamisest.


Kas mul tekivad „Oxy-Powder®“-it kasutades kõhukrambid?

Enamikul inimestel „Oxy-Powder®“-i kasutamisel kõhukrampe ei esine. Harvadel juhtudel on see esinenud, tüüpiliselt puhastuskuuri esimese 3 päeva jooksul, ühel või enamal järgmistest põhjustest:
1.       Sooltes oli seedimata toitu või söödi raskestiseeditavat toitu, nt liha, samal õhtul kui alustati „Oxy-Powder®“-i puhastuskuuriga.

Abi:  Ärge sööge palju neil õhtuil, kui võtate „Oxy-Powder®“-it - puhastuskuuri ajal ärge sööge õhtusöögiks liha. Võtke „Oxy-Powder®“-it 3 tundi pärast õhtusööki, vahetult enne magamaminekut.
2.       Sooltes oli palju tihket väljaheidet.

Abi:  Jooge 0,5l vett poole sidruni mahlaga vahetult peale „Oxy-Powder®“-i võtmist esimese kolme puhastuspäeva jooksul kuni krambid järele annavad.
3.       Manustati kanget alkoholi, veini või õlut viimase 48 tunni jooksul.

Abi: Vältige alkoholi puhastuskuuri ajal.
4.       Söödi šokolaadi viimase 48 tunni vältel.

Abi: Vältige šokolaadi puhastuskuuri ajal.
5.       Oldi dehüdreeritud (veevaeguses).

Abi: Jooge 0,5l puhastatud vett poole maheda sidruni mahlaga iga tunni järel kuni krambid lakkavad.
6.       Liigne gaaside teke vähese maomahla ja kehva seedimise tõttu.

Abi:  Võtke „Oxy-Powder®“ esimese asjana hommikul koos 0,5l puhastatud vee ja poole        maheda sidruni mahlaga.
Kui krambid kestavad üle 3 päeva, võtke oma „Oxy-Powder®“-i doos hommikul peale ärkamist koos 0,5l vee ning poole maheda sidruni mahlaga. Jätkake oma puhastuskuuri võttes „Oxy-Powder®“-it igal hommikul, mitte igal õhtul.


Kas ma olen võimeline „Oxy-Powder®“-i kuuri ajal tööl käima või pean istuma WC-s?

Enamik inimesi saab puhastuskuuriga hästi hakkama, juhul kui WC pole kaugel. Kui käite WC-s 5 – 7 korda päevas või enam, vähendage korralist kapslite arvu 2 kapsli võrra ning pikendage puhastust seitsmelt päevalt kümnele. Kui te nädalavahetustel ei tööta, kaaluge sooltepuhastuse alustamist reede õhtul. Siis on teil WC käepärast pikema aja jooksul.
Mõnel inimesel on palju kompaktset väljaheidet, mistõttu võib neil sooletühjendus toimuda alles puhastuskuuri teisel või kolmandal päeval. Andke „Oxy-Powder®“-ile  töötamiseks aega vähemalt 5 päeva. Kui seedetrakt on eriti saastunud, võib kogunenud tahkaine lõhustamine ja selle veeldamine võtta kauem aega.

Mida peaksin sööma puhastuskuuri ajal?

Parimad on tervislikud töötlemata toidud ning hulgaliselt puhastatud vett. Vältige suhkrut, praetud toite, valget jahu, piimatooteid ja igasugust töödeldud võ üleliia rafineeritud toiduaineid. Vältige karboniseeritud jooke, kofeiini ja alkoholi.

 Kas lapsed võivad „Oxy-Powder®“-it võtta?

Vanemad peaksid selles osas konsulteerima oma perearstiga.

Kui mu väljaheide on vedel, kas see on siis kõhulahtisus?

„Oxy-Powder®“ tekitab vesise, gaasilise väljaheite. See ei ole haiguslik kõhulahtisus; see on oksüdatsiooni kõrvalmõju. Tavalised kõhulahtisuse põhjused on:
·         Bakteriaalsed nakkused
·         Laktoosi talumatus
·         Kahjulikud mikro-organismid
·         Reaktsioonid arstimitele, nagu antibiootikumid ja vererõhuravimid
·         Soolehaigused nagu Crohni tõbi, ärritatud soole sündroom (IBS) ja tsöliaakia

Kui kaua peaksin „Oxy-Powder®“-it kasutama? Kas jään sellest sõltuvusse?

Tulemused sõltuvad toidust, liikumisharjumustest, vanusest ja füüsilise ning emotsionaalse stressi tasemetest. Sooletühjenduste sagedus hakkab tavaliselt vähenema kui seedetrakt saab toksilisest materjalist puhtaks. Väljaheited võivad siiski jätkuvalt olla vedelad või pooltahked oksüdatsioonilise protsessi tõttu.
„Oxy-Powder®“ ei tekita sõltuvust.


Olen kuulnud, et inimesed on puhastuskuuri ajal haigeks jäänud, miks see juhtub ja kas see juhtub ka minuga?

Enamusel inimestel on organismis, sh seedekulglas aja jooksul settinud toksiine ja jääkaineid.   Puhastumisprotsessis hakkavad need toksiinid liikuma ning väljutatakse kehast. Enamikule inimestest ei tekita see probleeme, kuid mõned inimesed on teada andnud kerget enesetunde halvenemist, mida kutsutakse „tervenemise kriisiks“. Mõju on nõrk, ajutine, võib esineda ka nõrka peavalu. See kõik kaob, kui toksiinid on organismist väljutatud.


Kui tihti peaksin „Oxy-Powder®“-it kasutama?

„Oxy-Powder®“-it võib kasutada täieliku puhastuskuurina, regulaarse hooldusena või siis aeg-ajalt vastavalt vajadusele. Üksikasjaliseks teabeks vaata „Oxy-Powder®“-i kasutusjuhiseid.

Mul on raskusi kapslite neelamisega, kas võin „Oxy-Powder®“-it võtta ka pulbrina?


Esialgselt oligi „Oxy-Powder®“ saadaval pulbrina, kuid toode arenedes see kapseldati, et kindlustada täpsemat kasutusdoosi ja loodetavaid tulemusi. Kui eelistate pulbrilist annustamist, võite avada kapsli ja segada sisu veega. Teadke, et „Oxy-Powder®“ ei pruugi täielikult lahustuda ning sel on kergelt teraline tekstuur.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar