esmaspäev, 23. jaanuar 2017

5 peamist põhjust, miks valida „OxyPowder®“







5 peamist põhjust, miks valida „OxyPowder®

 „OxyPowder®“ kasutab järk-järgult vabanevat hapnikku, et õrnalt ja ohutult puhastada ning toksiinidest vabastada kogu seedetrakt – mitte ainult käärsool!
Loob soolestikus soodsa keskkonna sõbralike probiootikumide kasvuks.

Vähendab ebamugavaid kõrvalnähte, mis võivad tuleneda seedeprobleemidest, nagu nt
puhitused,
meeleolu kõikumised,
seljavalu,
peavalu,
isutus,
halb hingeõhk,
ebameeldivad kehalõhnad,
kõhulahtisus,
energiapuudus,
juhuslik kõhukinnisus!

Kas kannatate mõne loetletud probleemi käes?

Inimese seedetrakt on ca 7m pikk ning on pindalalt võrdne tenniseväljakuga.  40.-daks eluaastaks võib keskmisel inimesel seedetraktis olla 4,5 - 9kg rasket tihenenud ja kokkupressitud jääkmaterjali. „OxyPowder®“ on loodud seda väljutama leebelt ja ohutult.
Tuhanded rahulolevad tarbijad kogu maailmast on andnud toote kohta palju head tagasisidet.

Milline on „OxyPowder®kasumlikkus

Puhastab, uhub ja vabastab toksiinidest käärsoole kui te MAGATE. See on ju nii lihtne!
Väljutab toksiine täis fekaalmaterjali kahjustamata sealjuures soolestiku loomulikku elukeskkonda.
Neelatavad kapslid, ei mingeid ebameeldivaid maitseelamusi.
Puudub vajadus töölt puududa või päevakava muuta.
Kasutab hapnikku seedetrakti leebeks ja ohutuks puhastamiseks toksiinidest, võõrlisanditest ja kahjulikest mikroorganismidest.


Miks on „OxyPowder® parim soolepuhastustoode?

„OxyPowder®on loodud puhastama kogu 7 meetri pikkust seedetrakti ning oksüdeerima ja vähendama kõva, tihenenud fekaalmaterjali hulka. Teised soolepuhastajad eelkõige stimuleerivad sooles lima tekkimist, mitte ei lõhusta  kõvanenud fekaalmaterjali.
„OxyPowder®sisaldab unikaalset kombinatsiooni – hapnikuga töödeldud magneesiumi ja sidrunihapet, mitte aga kaheldava päritoluga ja karedatoimelisi taimi, mis võivad kahjustada õrnu sooleseinu.
„OxyPowder®“-i aktiivsed koostisosad on kliiniliselt tõestatutena ohutud ja tõhusad.
„OxyPowder®on valmistatud USA-s range tootmise- ja kvaliteedikontrolli tingimustes.

3 peamist küsimust, mida inimesed „OxyPowder®“-i kohta küsiva

Kas peaksin kõhukinnisuse puhul kasutama üksnes „OxyPowder®“-it?  „OxyPowder®“-it võib kasutada soolte puhastamiseks või kõhukinnisuse  sümptomite leevendamiseks. See tähendab, et igaüks, kes kasutab „OxyPowder®“-it võib saada ja saab kasu selle hapnikuga puhastamise võimetest.

Kas ma kaotan „OxyPowder®“-it kasutades kaalu? „OxyPowder®“-i kasutamise eesmärgiks ei ole kaalu kaotamine. Kui mõningad inimesed on „OxyPowder®“-i soolepuhastuskuuri ajal kaalu kaotanud, siis ei tulenenud see keharasva või lihaste kaotusest vaid fekaalsete setete väljutamisest.


Kas ma võin „OxyPowder®“-it võtta koos teiste käsimüügiravimitega?  Vastuoludest, koos- või kõrvaltoimetest seoses „OxyPowder®“-i kasutamisega koos mõne teise käsimüügiravimiga ei ole teada, kui „OxyPowder®“-it võtta 6 tundi enne või 6 tundi pärast muid käsimüügiravimeid. On alati soovitatav konsulteerida oma perearstiga enne, kui midagi oma tavarežiimile lisate.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar