reede, 27. jaanuar 2017

KÕHUKINNISUS – ABIKS KÄÄRSOOLE PUHASTAMINE



KÕHUKINNISUS – ABIKS KÄÄRSOOLE PUHASTAMINE

Kõhukinnisus on väikesemahuline, kõva ja kuiv sooletühjendus, tavaliselt harvem kui kolm korda nädalas. Miljonitel ameeriklastel on sagedasti kõhukinnisuse sümptomeid, nii nõrgemaid kui tugevamaid. Arvestades, kui palju inimesi ja kui sageli seda kogevad, toetab see väidet, et kõhukinnisus on nii valdav ja laialt levinud, et sellesse peaks suhtuma kui epideemiasse, vähemalt Ameerikas.
Mõelgem loomadele, keda oleme näinud nende looduslikus elupaigas – linde, hobuseid, veiseid, küülikuid jne. Loomadel, kes söövad ja joovad otse maast, toimub sooletühjendus tavaliselt mitu korda päevas. Võttes arvesse ausammaste ja autode „dekoreerimist“, mida nt linnud sageli teevad, pole tõenäoliselt loomastikul kõhukinnisusega probleeme. Küsige nt põllumehelt, millal ta viimati nägi lehma karjamaal punnitamas? Inimeste soolestiku käitumine peaks olema sarnane. Meil peaks olema minimaalselt kaks pehmet, kergelt väljuvat sooletühjendust päevas. Kui see aga nii ei ole, siis on tegemist kõhukinnisusega ja seedesüsteemis jääkainete kogunemisega.
Isegi regulaarsete sooletühjenduste korral on võimalik, et seedetraktis on kõva, tihenenud fekaalmaterjali. Paljud kõhukinnisuse all kannatavad inimesed tunnevad, et nende sooletühjendus ei ole täielik, mis sunnib neid liigselt pingutama ja pressima ning see võib viia pärakulõhede või hemorroidide tekkeni.


Kõhukinnisuse sümptomid

Võib olla üllatav, et halba hingeõhku kui kõhukinnisuse sümptomit, tavaliselt ignoreeritakse.  Suu ja kõht on omavahel ühenduses ning loid (laisk) seedetrakt võib põhjustada gaaside maost või sooltest ülestõusmist, mille tulemusel hakkab suu lehkama. Kui tunnete sellist lehka, annab keha märku, et midagi on valesti. Tuleb jõuda algpõhjuseni – puhastada seedetrakti ning kõrvaldada toksiinid nii toidust kui ümbritsevast keskkonnast.
Nahalööbed või muud nahaprobleemid võivad samuti olla märgiks, et käärsool püüab organismist toksiine väljutada. Nahk on üks peamisi organeid, mis aitab jääkaineid eemaldada. Kuna nahk on võimetu fekaalmaterjali väljutama, võivad epidermise (naha välimine kiht) probleemid viidata seedetrakti suutmatusele vabastada organism toksiinidest, mis on kogunenud sooleseintele kinnitunud fekaalmaterjali.
Irooniliselt, kõhukinnisus võib põhjustada ka episoodilist kõhulahtisust. Paradoksaalne kõhulahtisus esineb siis, kui pehme või vedel jääkmaterjal möödub käärsooles paiknevast kokkusurutud fekaalmaterjalist. See on samuti probleem.
Kõhukinnisus on üks paljudest soole-ja teiste haiguste eelkäijatest. Kõhukinnisust ei pea taluma, eriti kui selle vastu on abi olemas - käärsoole puhastus.


Kuidas käärsoole puhastamine aitab kõhukinnisuse puhul?

Eemaldab soolteseina sisevooderdiselt sinna kogunenud fekaalmaterjali koos toksiinidega, mistõttu suureneb elutähtsate toitainete imendumine
Soodustab sagedasemaid ja regulaarsemaid sooletühjendusi
Aitab korrigeerida väljaheite konsistentsi ja mahtu
Teeb sooletühjendusprotsessi lihtsamaks, pingutusevabaks
Vähendab tugevasti kõhukinnisusega seotud haiguste tekkevõimalust
Vähendab verre neeldunud toksiinide arvu
Kiirendab seedeprotsessi ja ainevahetust


Tähelepanu! Ärge kasutage käärsoole puhastamiseks taimseid preparaate, mis oma kareda toimega võivad põhjustada õrna sooleseina ärritust või vigastust. Selliseid komplikatsioone saab vältida, kui kasutate ohutut, läbinisti looduslikku hapnikupõhist soolepuhastajat, mis on spetsiaalselt loodud leebeks toksiinide ja jääkmaterjali eemaldamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar