neljapäev, 29. detsember 2016

Kuidas kasutada Oxy-Powder kapsleid!

Oxy-Powder



JUHISED 7-PÄEVASE HAPNIKUGA SOOLTE PUHASTUSKUURI LÄBIVIIMISEKS

Oxy-Powder purk sisaldab 120-kapslit, millest saab teha 1-2 soolepuhastust.



     VAJALIK:

  •        1 pakend „Oxy-Powder®“ kapsleid
  •        Ohtralt vett. Soovituslikult destilleeritud või puhastatud vett
  •        Soovituslik : Orgaanilist (mahedat), toorest (pastöriseerimata) õunasiidriäädikat
  •        Tervislikku toitu (soovituslikult mahedat)



                                                                                

ESMANE SOOLTE PUHASTUS

Esmakordsetele „Oxy-Powder®“ kasutajatele täielikuks soole puhastuseks vajaminev kapslite arv on varieeruv ja sõltub kehakaalust, toitumis- ja liikumisharjumustest ning ka stressitasemest. Sissevõetud „Oxy-Powder®“ kapslid veeldavad (leotavad lahti) nii ülemise kui alumise soole sisu ning alustavad sooleseintele ladestunud jääkmaterjali (taaga) lagundamist. Parim aeg kapslite võtmiseks on enne magamaminekut, kuna see võimaldab kapslitel aeglaselt liikuda läbi soole. Sel viisil saab toode paremini töödelda tahke aine kogumikke ning on oma töö hommikuse ärkamise ajaks lõpetanud.

Kapslid tuleb võtta tühja kõhuga enne magamaminekut klaasi ca (240 ml) puhastatud veega. Pakendil olevad juhtnöörid soovitavad alustada toote manustamist järk-järgult, alustades 1 kapsliga ning suurendades kapslite arvu 1 - 2 kaupa igal õhtul, kuni on saavutatud sellele järgneval päeval 3 – 5 sooletühjendust päevas. Enamiku inimeste jaoks on selleks doosiks 3 – 6 kapslit. Vajalike kapslite arvu mõjutavad nii maohappe kui ka taaga kogus. Kergeim viis leida sobiv kapslite päevane annus, on otsustada väljaheite tekstuuri järgi. See peaks ideaaljuhul olema peaaegu puhas vedelik ja tunduma nagu vee väljalaskmine. Kui väljaheide on veel pooltahke või poolvedel, siis peaksite doosi suurendama 1-2 kapsli võrra. Kui väljaheide on nagu vesi, on sobiv doos 7-päevaseks puhastuskuuriks leitud. Puhastuskuur algab sellest päevast, mil esimest korda väljutasite päeva jooksul vedelikku ning sooletühjendus toimus 3 - 5 korda. Need eelnevad päevad, kus väljaheide oli poolvedel, ei lähe arvesse. Võtke sama doos igal õhtul enne magamaminekut seitsmel järjestikusel päeval.

NB!:  „Oxy-Powder®“ töötab keha soolhappe ehk maohappe baasil. Kui maohappe tase on alla normi, võib see takistada käärsoole puhastuskuuri tõhusust. Seega, kui ei saavutata 3 – 5 sooletühjendust 3 päeva jooksul alates kapslite võtmisest, soovitame kapslite võtmise vette lisada poole sidruni mahl.






TUALETIS KÄIMINE

Tuleb meeles pidada, et „Oxy-Powder®“ ei ole sama, mis lahtisti. Neid kapsleid tarvitades ei kao kontroll soolesisemuse üle, samuti puuduvad kõrvaltoimed, mis võivad kaasneda lahtististe võtmisega. Peale hommikust tualetis käimist võite päeva normaalviisil jätkata ja kui tekib taas vajadus WC-sse minna, on tunne sama, mis tavaliselt. Siiski soovitatakse „Oxy-Powder®“ kapsleid esimest korda kasutama hakata nädalavahetusel, et tutvuda toote toimega ning näha, kui palju WC külastusi vajate.

Võimalik, et vajate hommikul tualetis käimiseks veidi pikemat aega, et vältida mõnd järgnevat „kiirvisiiti“ ärkveloleku esimese tunni jooksul. Kuna soole sisu on muutunud ööga gaasiks ja vedelikuks, esineb vahetevahel sooles nn „õhuauke“ ning viibides peale esimest tühjendust tualetis  veidi kauem, annate oma soolele võimaluse õhuauk likvideerida ja väljutada veel rohkemat vedelikku. Vahel aitab võimalike õhuaukude kiiremaks likvideerimiseks, kui istes olles keha ülespoole sirutada. Hommikune sooletühjendus on suurim, väljutades peaaegu kogu sooltes leiduva materjali. Järgnevad sooletühjendused on vähemakoguselised.








EDASINE SOOLEHOOLDUS

Kui olete lõpetanud 7-päevase puhastuskuuri, võite soovida jätkata edasise nö hooldusprogrammiga. Pakendil on kirjas, et sama doos, mida võtsite 7-päevase puhastuskuuri ajal iga päev, võib nüüd võtta 2-3 korda nädalas vastavalt vajadusele. Üleminek tahkemale väljaheitele võiks olla aeglane, selleks peab kapslite hulka vähendama järk-järgult, võttes üle päeva 1 kapsli võrra vähem kuni väljaheide on muutunud pehmeks ja tahkeks.  Sellega olete jõudnud õige kapslite koguseni, mida edasiseks hoolduseks vajate. Hooldusprogrammi mõte on hoida teie puhastatud käärsool samas seisundis, puhastades seda 2-3 päeva tagant ja hoides seda „libedalt läbi käimas“. Samas kasutavad osad inimesed hooldusprogrammina paari kapslit igapäevaselt. Seega võite kasutada kas mõne kapsli üle päeva või paar kapslit iga päev, et kõik liiguks sujuvalt. Sellist kogust võib võtta lõpmatult, ilma, et see tekitaks sõltuvust või kahjustaks organismi. Mõned inimesed ei jätka hooldusprogrammiga vaid teevad regulaarselt iga kuu või mõne kuu tagant uue puhastuskuuri. Leidke endale sobivaim variant.



                                    

TOITUMINE JA JOOMINE

Jooge kindlasti palju vett, aitamaks kaasa soolte puhastusele ning hoidmaks keha veetaset puhastuskuuri ajal tasakaalus.

Väärib märkimist, et „Oxy-Powder®“ saab veeldada soolteseina taaka alles siis, kui on veeldatud kogu päeva jooksul söödud toit. Kui sool on täis raskesti seeditavat toitu, siis vähendab see toote tõhusust. Sööge mõistlikult, kergeltseeditavat toitu kogu puhastuskuuri ajal ning vältige punast liha, pastat, leiba ja teisi toiduaineid, mis takistavad puhastusprotsessi.
Puhastuskuuri ajal sööge soovitavalt 5 väikest tervislikku toidukorda päevas (hommikusöök, ennelõunane vahepala, lõuna, õhtupooliku vahepala ja õhtusöök), mis võiksid koosneda:
käärsoolt puhastada aitavatest viljadest, nagu
·    õunad,  avokaadod, ananass, banaanid, vaarikad, maasikad, murakad, tomatid, greibid, apelsinid, papaiad, heledad viinamarjad ja arbuus (NB! Söö magusaid puuvilju eraldi tsitruselistest ehk happelistest puuviljadest).         
·    Lisaks värsked, toored juurviljad (keetmata kujul, et maksimaalselt säilitada toitaineid)
·    kodused juurviljasupid (väldi poest ostetuid, milles on palju naatriumi ning mis on ületöödeldud).
·    Rikkalikud rohelised lehtsalatid (proovi segada erinevaid salatisorte, et saavutada eri maitseid ja suurendada toiteväärtust)
·    mahedad toorpähklid ja toorseemned munad, kala.



Oluline.
NB: Paremate tulemuste saavutamiseks valige toit kohalikelt kasvatajatelt. Toidupoodides saadaolevad toiduained ei ole tavaliselt nii „puhtad“, kuna need on ületöödeldud, liig vara korjatud, pestitsiididega pritsitud või kasvatatud toitainetest vaesustunud mullas. Enne neelamist on oluline ka toit hästi läbi närida (veeldumiseni). Ärge valmistage ühtegi toitu mikrolaineahjus, kuna see vähendab puhastuse tõhusust.

Proovige juua puhast vett 30ml iga kilogrammi kaalu kohta päevas kogu puhastuskuuri vältel. Nt 70 kg kaaluv inimene peaks päevas jooma 30ml x 70 = 2100ml ehk 2,1 liitrit. Iga liitri vee kohta lisage 1 supilusikatäis õunasiidriäädikat (mahedat). Õunasiidriäädikas on tuvastatud ligi sada erinevat tervisele kasulikku ainet ning on seedetrakti ja organite väidetavalt üks paremaid üleüldiseid toksilisuse eemaldajaid. Seepärast ongi maheda õunasiidriäädika kasutamine nii tähtis – see on parim viis kõikide elutähtsate ja soolepuhastuse jaoks vajalike ensüümide ja vitamiinide saamiseks.

Vältige muude vedelike joomist soole puhastuskuuri ajal, kuna see võib vähendada vee kasulikkust ja/või hoopis soodustada organismi veekadu. Vältige või hoiduge nii palju kui võimalik järgmisest jookidest:
·         Kohv (palju kofeiini ning lisakalorid suhkrust, valgendajast, jne.)
·         Piim (lehma- ja isegi sojapiim võib sooli ummistada, alternatiivina katsetage toorest kitsepiima).
·         Alkohol
·         Pakendatud mahlad (lugege hoolikalt silte, enamik sisaldab väga vähe tõelist mahla).
·         Alkoholita magusad joogid (kaloririkkad, rafineeritud suhkur, keemilised säilitusained või  kunstlikud magustajad, koola-joogid on kõige hullemate seas).

Kõik need vedelikud vähendavad soole puhastusprotsessi ja suurendavad igapäevast mürkide juurdevoolu. Pidage meeles, et organism koosneb põhiliselt veest ning vajab ainult seda vedelikku.

VEGAN KAPSLID:
„Oxy-Powder®“ on pakendatud „Kosher-Certified Vegetarian“ kapslitesse, mistõttu sobib see ideaalselt ka veganitele ja isikutele, kelle religioossed või kultuurilised uskumused ei luba teatud loomsete toodete tarbimist.

Peale ülesöömist, aga ka ülejoomist, on „Oxy-Powder®“ kapslid erakordselt kasulikud. Võttes oma regulaarse hooldusdoosi enne magamaminekut, saate takistada sooles toidu liigset roiskumist ning väljutada järgmisel hommikul kergemini ja tõhusamalt kõik kahjulikud kõrvalproduktid.  

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar