esmaspäev, 9. jaanuar 2017

Kas hapnik on soolepuhastuseks ohutu?



Kas hapnik on soolepuhastuseks ohutu?

Lühike vastus on jah, muidugi! Lõppude lõpuks on hapnik looduslik ning meie organismile ellujäämiseks pidevalt vajalik. Hapniku kasutamine soolepuhastajana on palju parem alternatiiv tavalistele lahtististele, mis on suunatud vaid kõhukinnisuse kõrvaldamisele ning millel on hulgaliselt kõrvaltoimeid. Paljud inimesed ei adu, et tavalistel lahtistitel on soolestikule karm mõju. Need ei ole kindlasti mõeldud suurte doosidena või pikemaajaliseks võtmiseks, neist võib isegi sattuda sõltuvusse.
Kui tavapärane stimulant või osmootne lahtisti võivad aidata kõhukinnisust leevendada, pakuvad nad ikkagi vaid ajutist lahendust ning võivad teid pikema aja jooksul isegi kahjustada. Vastupidiselt, hapnikul baseeruvate soolepuhastajate sihiks on kõhukinnisuse ja sooletühjendusprobleemide põhjused. Paljud inimesed peavad neid parimaks alternatiiviks karmikoelistele taimsetele lahtistitele. Vaatame lähemalt, miks on hapnik kõige tõhusam saadaolev soolepuhastaja.


Kuidas hapnikul põhinev soolepuhastus töötab?

Hapnikul põhinevad soolepuhastustooted on väga mõjusad, kõrvaldades kõhukinnisuse põhjuse ehk puhastades ning hoides soolestiku puhtana. Hapnikupõhised tooted kasutavad tavaliselt üheaatomilist hapnikku, et veeldada ja väljutada väljaheidet nii peen- kui ka jämesooles. Üheaatomiline hapnik on end näidanud ka kui mitmesuguste kahjulike mikro-organismide hävitajana, mis muidu märkamata jäetuna võivad imbuda läbi sooltes olevate mikroskoopiliste avade tagasi vereringesse. Hapnik aitab kaasa ka heade bakterite (probiootikumide) kasvule, mis soodustavad seedimist ning hoiavad organismi tervena.


Kas hapnikupõhisel soolepuhastusmeetodil on ka kõrvaltoimeid?

Kasutades hapnikupõhiseid tooteid, võivad mõned tundlikumad inimesed kogeda ajutisi kõhukrampe, nohu (vesist nina) ja/või  väsimust, kui organism puhastub loomulikul teel kogunenud toksiinidest. Tavaliselt siiski tõsised, kahjulikud kõrvaltoimed puuduvad; neid võib kasutada regulaarselt ilma soolestikku ärritamata.
Põhiline hapnikupõhiste toodete kasutegur on soolestiku tervise taastamine läbi detoksifikatsiooni, immuunsüsteemi toetamine ja sooltetühjenduste regulaarsuse taastamine ja säilitamine. Võrreldes  tavaliste apteekides müüdavate käsimüügilahtististega, puuduvad hapnikupõhistel soolepuhastajatel  tõsised negatiivsed kõrvaltoimed seni, kuni olete kohas, kus saate vajadusel WC-d kasutada.

Miks kasutada soolepuhastajana just hapnikku?

Et leevendada kõhukinnisust või ebaregulaarset sooletühjendust on teil terve rida valikuid. Esimene mõte võib olla haarata apteegist mõni tavaline käsimüügilahtisti, sest need peaksid ju kõik samal viisil töötama. Paraku nii see ei ole. Erinevat tüüpi lahtistid töötavad mitmeti ning omavad ka vägagi erinevaid kõrvaltoimeid.
Üldiselt on hapnikupõhised tooted parimad ja pakuvad kergeimat viisi kõhukinnisusest ja sooletühjenduste ebaregulaarsusest lahti saamiseks ning soolestiku puhastamiseks ja mikrofloora tasakaalustamiseks. Hapnikupõhised soolepuhastajad on ka leebed ja ohutud ning ei lisa protsessile valutegevaid kõrvaltoimeid. Järgmisel korral, kui teil on kõhukinnisuse probleem, proovige hapnikupõhist soolepuhastajat – teie kõht tänab teid hiljem selle eest!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar